Loading...
cultuur, ontspanning...
...een rustig verblijf, met alle soorten daguitstappen op steenworp afstand

Rust, ruimte...

Vakantiewoning Florentinus, te midden van de Bulskampse velden, is een comfortabel onderkomen waar iedereen, ook mensen met een beperking, zich thuis kan voelen. De woning is vrijstaand en volledig afgesloten van de rijbaan. De tuin heeft o.a. een schommel en petanquebaan. Sportief momentje?...een airhockey tafel en een dartspel aanwezig! In de zomer staat er ook een gezellige caravan. De BBQ en de ligstoelen ontbreken uiteraard niet. Het terras is overdekt, dus bij de juiste temperatuur kun je gewoon buiten leven. Verder is er een ruime garage om uw fietsen veilig en droog te stallen, en is er parking voorzien voor een 6-tal auto's.

nu reserveren!

en comfort...

Vakantiewoning Florentinus, bestaat uit 4 slaapkamers. 1 op de gelijkvloers en 3 op de bovenverdieping.
Beneden is er een badkamer met inloopdouche en bubbelbad. Boven tref je een badkamer met inloopdouche en zijn er 3 toiletten.
Voor de koude winteravonden is er een gezellige gashaard in de ruime en comfortabele living. Op de boven verdieping is er ook een zitruimte met TV, waar je nog van de avondzon kunt genieten. Vanzelfsprekend ontbreekt de WIFI niet.
De open keuken, met barhoek, is voorzien van alle gemak. Heeft u even geen zin om zelf te koken? Geen zorgen! Voor mensen die zich graag eens laten verwennen is er de mogelijkheid om u eigen kokkin aan huis te hebben. Evengoed voor de broodmaaltijden als de warme maaltijden, en geheel volgens eigen budget! Vraag gerust naar de kaart!

nu reserveren!
Vakantiewoning Florentinus

Beauvoordestraat 50

8630 Veurne

Tel. 0032 (0) 498 85 19 30

Email: Vakantiewoning Florentinus

Dat is gemakkelijk!